SPRIDD ÖNSKAR ER ALLA EN GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR!

nyhetsbrev-jul-1612021_ps1.jpg

2016 har gått i byggandets tecken. Vi ser tillbaka på ett år där idéer som utvecklats under många år materialiseras i flera pågående byggnationer som blir färdigställda under 2017. 
Under året har vi vuxit som kontor och i februari flyttar vi in i nya större lokaler på Åsögatan 169. Vårt arbete med bostadsbyggande och stadsplanering som pågått länge uttrycker sig i projekt, forskning, utställningar och publikationer.

Centrala projekt som kommer färdigställas under 2017 är bland annat det prisbelönade bostadshuset Väv i Norrköping, kv Initiativet 1, ett flerbostadshus helt i trä i Vallastaden till Linköping Bo 2017, fortsatt arbete i Frihamnen i Göteborg och utvecklingen av en moské i Rinkeby. Pilotprojektet Fittja Peoples´s Palace för Botkyrkabyggen är nu färdigställt och tillsammans med NCC har vi fått ramavtal för att utveckla hela Fittja och i grannstadsdelen Alby fortsätter samarbetet med Mitt Alby med utvecklingen av Albyberget.  

För er som ännu inte sett bostadsutställningen Bo.Nu.Då på Arkdes finns det en sista chans fram t.o.m 14 januari.

Vi riktar ett stort tack till alla samarbetspartners, uppdragsgivare och vänner och ser fram emot 2017 tillsammans.