Nya medarbetare sökes!

Nya medarbetare sökes foto.jpeg

Spridd är ett arkitektkontor som arbetar i ett fält mellan forskning och projekt. Fokus är processen vid om- och nybyggnad av miljöer i förändring, från interiörer till stadsdelar. Kontoret har vunnit en serie tävlingar och fått nya projekt inom bostadsbyggande, utställningar, ombyggnad av miljonprogrammet och publika byggnader och behöver därför förstärka teamet med ytterligare tre medarbetare.

Vi söker:

– Handläggande arkitekt: Utbildad arkitekt med minst 5 års arbetslivserfarenhet med god gestaltningsförmåga, brett intresse för samhällsanalys och vana att driva projekt. Du har erfarenhet som handläggare inom nyproduktion av flerbostadshus eller projekt av motsvarande komplexitetsgrad. Meriterande är också erfarenhet av projektering i ArchiCAD.

– Arkitekt med tre års erfarenhet: Utbildad arkitekt med minst tre års erfarenhet med god gestaltningsförmåga. Du är kommunikativ i ord, ritning och bild och vill gärna arbeta med en variation av projekt i olika skeden och storlek. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ArchiCAD.  

– Nyexaminerad arkitekt: Utbildad arkitekt med stort intresse för arkitektur i alla skeden i arbetsprocessen. Du har praktiserat under studierna och kan beskriva och visualisera idéer i ord och bild, både digitalt och för hand. Kunskaper i ArchiCAD är meriterande.

 

För ytterligare information kontakta: Klas Ruin på +46 733 50 3029

Skicka din ansökan senast den 15 juni, portfolio samt referenslista till:

jobb@spridd.se